Tânăr reținut după ce a spart un autoturism și a furat o geantă cu bunuri

furt-hot-masinaPoliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj efectuează cercetări faţă de un tânăr care este bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat; acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

În 10 martie, politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au identificat un tânăr din localitate care ar fi sustras o geantă sport dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Acesta, în 6 martie, în jurul amiezii, în timp ce se deplasa pe str. Mărășești din mun. Cluj-Napoca, ar fi spart geamul portierei dreapta față a unui autoturism parcat și ar fi sustras din interior o geantă sport lăsată la vedere de către proprietar.

Proprietarul a precizat că în geantă se aflau mai multe telefone mobile de diferite mărci, dispoyitive memory stick USB, un portofel cu diferite acte și alte bunuri.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că tânărul s-ar fi deplasat cu geanta sustrasă în zona centrală și ar fi vândut unui bărbat telefoanele, memoriile USB și geanta, iar suma obținută a cheltuit-o.

Ulterior acesta ar fi abandonat restul bunurilor sustrase în apropierea adresei de domiciliu.

În baza probatoriului administrat a fost dispusă reţinerea tânărului pentru 24 de ore, iar începând cu data de 11 martie a.c. față de acesta s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 67
    Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din garaje. Ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În fapt, la data de 10 octombrie, pe timpul nopţii, cel în cauză, un bărbat, în vârstă…
    Tags: de, în, din, hot, prins, furt, bunuri, furate

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj efectuează cercetări faţă de un tânăr care este bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat; acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. În 10 martie, politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au identificat un tânăr din localitate care ar fi sustras o geantă …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro