Tânără de 24 de ani din Baciu, identificată de polițiști fiind hoața căutată în Dej

hoata-cautataTânăra din imaginile trasmise în urmă cu două zile a fost identificată, iar în prezent este cercetată în stare de arest preventiv pentru comiterea unui alt furt de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Aceasta ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur.

Persoanele vătămate, două femei din Dej, se aflau într-uun magazin situat pe strada Piaţa Bobâlna, din Dej, în momentul în care au fost deposedate de bunuri.

Prejudiciul total cauzat a fost estimat la circa 3.400 de lei.

Hoața are 24 de ani si este din comuna Baciu, judetul Cluj. In dosarul mentionat mai este cercetata inca o tanara, de 24 de ani, din Baciu, stabilindu-se ca cele doua actionau impreuna in comiterea furturilor.
Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor doua tinere.

Articole similare

  • 55
    Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane bănuite de comiterea a două furturi. În fapt, la data de 16 noiembrie, în intervalul 12:30-13:00, o tânără ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur. Persoanele vătămate, două femei din Dej,…
    Tags: de, în, din, dej, două, fost, cu, bani, portmoneu, hoata

Tânăra din imaginile trasmise în urmă cu două zile a fost identificată, iar în prezent este cercetată în stare de arest preventiv pentru comiterea unui alt furt de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Aceasta ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur. Persoanele vătămate, două femei din Dej, se aflau într-uun magazin …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro