Tânără de 27 de ani, identificată și reținută pentru furt calificat

hoataPolițiștii clujeni au identificat și reținut o femeie, bănuită de comiterea unui furt, la scurt timp de la săvârșirea faptei.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani, din Măguri Răcătău, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Astfel, în timp ce se deplasa prin pasajul pietonal al gării din Cluj-Napoca, bărbatul ar fi fost abordat de către o femeie care, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi sustras circa 800 de lei din geaca pe care o purta.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au depistat într-o sală de jocuri, din zona gării, o femeie de 27 de ani, din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea furtului.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a femeii.

Articole similare

  • 48
    Polițiștii clujeni efectuează cercetări pentru stabilirea activității infracționale a unei tinere bănuite de comiterea unui furt din locuință. Prejudiciul, de circa 500 de lei, a fost recuperat. La data de 2 august,  în intervalul 07:30-10:00, tânăra, în vârstă de 17 ani, din județul Iași, ar fi sustras un inel din…
    Tags: de, în, din, prinsa, hoata, furt

Polițiștii clujeni au identificat și reținut o femeie, bănuită de comiterea unui furt, la scurt timp de la săvârșirea faptei.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. La data de 25 ianuarie, în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani, din Măguri Răcătău, cu privire la faptul că …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.