Tânărul care a băgat un bărbat în spital s-a predat la poliție după ce și-a vazut poza pe internet

cautatPolițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr implicat într-o altercație în urma căreia un bărbat, de 53 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

În fapt, la data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, între trei tineri și un bărbat, de 53 de ani, din Cluj-Napoca, a avut loc o altercație. În urma acesteia, bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

În contextul cercetărilor desfășurate de polițiști pentru identificarea persoanelor, au fost mediatizate imagini care îi surprind pe tinerii implicați.

Astfel, la data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, din Oradea, care s-a recunoscut în imaginile difuzate.

În urma audierii acestuia și a altor probe administrate, a fost dispusă măsura  reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută art. 194, alin. 1, lit. e din Codul penal.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea participației exacte a fiecăreia la comiterea faptei.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Articole similare

  • 30
    La data de 28 decembrie, ora 12:36, pe strada Șomcutului, din municipiul Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Un bărbat de 45 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoturismul pe strada Şomcutului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) ar…
    Tags: de, pe, în, din, ani, s-a, care, la, tanar

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr implicat într-o altercație în urma căreia un bărbat, de 53 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. În fapt, la data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, între trei tineri și un bărbat, de 53 …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro