Tânărul care a ucis o persoană pe trecerea de pietoni în Florești, reținut de polițiști

Conducătorul auto implicat în accidentul produs la data de 5 februarie, pe raza comunei Floreşti, a fost retinut pentru 24 de ore de catre politisti. Cercetările continuă sub coordonarea parchetului.

La data de 5 februarie, în jurul orei 22:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două.

Conform primelor verificări, un tânăr, de 19 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, prin comuna Florești, având direcția Oradea – Cluj-Napoca, la semaforul amplasat în intersecția cu strada Plopilor și-ar fi continuat deplasarea pe culoarea roșie a acestuia.

Astfel, a surprins și accidentat un bărbat, de 39 de ani, din Florești, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate, într-o consolă de curent, poartă de acces și garduri împrejmuitoare ale imobilelor din zonă.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului. De asemenea, două tinere, de 16 și 17 ani, din Cluj-Napoca, pasagere în autoturism, au fost rănite.

Articole similare

  • 77
    La data de 5 februarie, în jurul orei 22:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două​. Conform primelor verificări, un tânăr, de 19 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, prin comuna Florești, având…
    Tags: de, în, și, pe, florești, din, trecerea, pietoni, decedat, pieton

Conducătorul auto implicat în accidentul produs la data de 5 februarie, pe raza comunei Floreşti, a fost retinut pentru 24 de ore de catre politisti. Cercetările continuă sub coordonarea parchetului. La data de 5 februarie, în jurul orei 22:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei …

Review Overview

User Rating: 3.3 ( 2 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro