TAROM lansează și ei din 15 mai, Oferta Specială pe destinaţia CLUJ. Cât va costa un bilet dus-întors?

De asemenea, compania anunță introducerea tarifului de la 40 EUR pentru un bilet dus cu toate taxele incluse către/dinspre Cluj-Napoca, respectiv 79 EUR* pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

Ofertele sunt disponibile la vânzare începând cu 09 martie 2016 și nu sunt limitate ca dată de vânzare și călătorie.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât domestic cât și internațional, beneficiați de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
  • Servicii gratuite la bord.

Pentru mai multe informaţii pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 şi +4021.303.44.44.

sursa: TAROM

Articole similare

  • 44
    Blue Air a început de vineri, operarea rutei Cluj-Napoca - Birmingham cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri, mărind astfel numărul destinaţiilor disponibile cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a şasea bază operaţională a operatorului aerian. Începând cu luna martie a anului viitor, Blue…
    Tags: de, din, cluj-napoca, cu, în, zbor, cluj, avion

TAROM lansează o ofertă specială pe rute între București şi Cluj-Napoca, pentru călătorii efectuate începând cu 15 mai 2016. Pentru călătorii dus-întors prețul unui bilet începe de la 40 EUR (toate taxele incluse). *ofertă supusă unor termene și condiții; rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, iar locurile sunt limitate.   De asemenea, compania anunță introducerea …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro