Taximetrist reținut după ce a plecat cu bagajul clientei

taxiLa data de 5 februarie, în urma activităţilor desfăşurate, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat care, în calitate de şofer al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei cliente.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie a.c., un bărbat, în calitate de conducător al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei femei din Suceava, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu material de circa 7.000 de lei.

Astfel, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi efectuat un transport pe raza municipiului Cluj-Napoca, de la o unitate medicală până în Piaţa Gării. La destinaţie, bărbatul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia.

Conform celor relatate de către persoană vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei.

Faţă de cel identificat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, efectuându-se în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat.

Articole similare

  • 44
    În urma cercetărilor derulate, poliţiştii au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care, pe fondul consumului de alcool, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. La data de 20 octombrie, în urma probatoriului administrat de către polițiștii clujeni, a fost dispusă reținerea unui bărbat de 29 ani,…
    Tags: de, în, la, sofer, retinut, barbat

La data de 5 februarie, în urma activităţilor desfăşurate, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat care, în calitate de şofer al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei cliente. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie a.c., un bărbat, în calitate de conducător al unui …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.