Taximetrist tâlhărit de un tânăr de 19 ani din Turda

taxiPolițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit că ar fi tâlhărit un bărbat care desfășura activități de taximetrie.

Joi, 31 martie, în jurul orei 20:20, persoana vătămată, un bărbat de 48 de ani, din Turda, ar fi preluat un tânăr necunoscut de pe strada Republicii, din Turda, pentru efectuarea unei curse.

În timpul transportului, clientul ar fi sustras mai multe bancnote de 1 leu și 5 lei, prin amenințarea taximetristului, ulterior părăsind autoturismul pe strada Tineretului, din municipiul Turda.

În urma evenimentului, taximetristul a anunțat polițiștii, care, în baza semnalmentelor oferite și a investigațiilor efectuate, la scurt timp au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Turda.

Față de acesta urmează a fi dispuse măsuri preventive de către magistrați.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 41
    Un tânăr de 21 de ani, suspectat de tâlhărie, a fost depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni. Acesta ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat, din Turda, de telefonul mobil. Incidentul s-a petrecut vineri, 14 noiembrie, în jurul orei 11:30, când Poliţia a fost sesizată de…
    Tags: de, din, talharie, talharit, turda

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit că ar fi tâlhărit un bărbat care desfășura activități de taximetrie. Joi, 31 martie, în jurul orei 20:20, persoana vătămată, un bărbat de 48 de ani, din Turda, ar fi preluat un tânăr necunoscut de pe strada Republicii, din …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro