Taximetriștii din zona aeroportului, verificați de polițiștii clujeni

taxiLa data de 13 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, împreună cu poliţişti locali, au acţionat pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie.

Acţiunea s-a desfăşurat în zona aeroportului din Cluj-Napoca.

Au fost verificate 34 de taximetre, pentru neregulile constatate fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de circa 2 500 de lei.

Au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002 privind regimul rutier şi a H.C.L. 109/2010 privind executarea serviciului de transport public local în regim taxi (lipsa atestatului profesional, lipsa ecusonului, etc.)

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite.

Articole similare

  • 61
    Amenzi contravenţionale, în valoare de circa 3.000 lei, au fost aplicate, ieri, de poliţiştii clujeni pentru nereguli constatate în desfăşurarea serviciilor de taximetrie şi rent-a-car. Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră. La data de 21 aprilie, poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au acţionat…
    Tags: de, în, au, şi, poliţiştii, pentru, cluj, din, taximetristi, ipj

La data de 13 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, împreună cu poliţişti locali, au acţionat pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie. Acţiunea s-a desfăşurat în zona aeroportului din Cluj-Napoca. Au fost verificate 34 de taximetre, pentru neregulile constatate fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de circa …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro