TENIS: România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie la Cluj-Napoca. Simona Halep a amânat operația pentru a participa

După ce în urmă cu o săptămânăSimona_Halep Simona Halep anunța că se retrage temporar din FED Cup pentru a fi supusă unei operații la nas, aceasta a revenit ieri asupra deciziei și a fost inclusă în echipa României pentru duelul programat pe 6 si 7 februarie împotriva Cehiei.

Simona Halep a anunțat ieri că va participa în cele din urmă la duelul cu Cehia, programat pe 6 si 7 februarie la Cluj-Napoca, după ce inițial spunea că se retrage temporar pentru a fi operată la nas.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Andreea Mitu sunt jucătoarele nominalizate de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României, pentru meciul de la Cluj, cu Cehia.

”Echipa noastră este formată din Simona Halep(2 WTA), Irina Begu(31 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA) pentru meciul cu Cehia. Alexandra Dulgheru(61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația, și este pregătită să joace în acest meci”, a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

Altfel, căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Cala, a anunţat echipa care va juca la Cluj: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Articole similare

  • 70
    În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii clujeni vor acţiona pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv Fed Cup România – Cehia, organizat la Cluj-Napoca. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru ca evenimentul sportiv organizat de către Federaţia Română de Tenis, la Cluj-Napoca, să…
    Tags: de, în, şi, să, pentru, la, cluj, simona, halep, polivalenta

După ce în urmă cu o săptămână Simona Halep anunța că se retrage temporar din FED Cup pentru a fi supusă unei operații la nas, aceasta a revenit ieri asupra deciziei și a fost inclusă în echipa României pentru duelul programat pe 6 si 7 februarie împotriva Cehiei. Simona Halep a anunțat ieri că va participa …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.