Tineri bănuiţi de comiterea unei tâlhării, identificați și reținuți de polițiștii clujeni

Catuse-04Poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi tineri bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin şi ai Secţiei 8 Poliţie Rurală, la data de 5 iunie au fost identificaţi doi minori de 17 ani, din localitatea Călăţele, bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

În fapt, la data de 4 iunie, în intervalul orar 23:00 – 23:30, cei în cauză ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat care se deplasa pe raza localităţii Călăţele, de un telefon mobil şi de suma de 150 de lei.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 78
    La data de 3 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul unui cetățean, au identificat și reținut pentru 24 ore, trei tineri cercetați pentru săvârșirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”. Ulterior reținerii, față de tineri a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. În fapt, la data de 1…
    Tags: de, în, talharie, identificati, prinsi, hoti

Poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi tineri bănuiţi de comiterea unei tâlhării. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin şi ai Secţiei 8 Poliţie Rurală, la data de 5 iunie au fost identificaţi doi minori de 17 ani, din localitatea Călăţele, bănuiţi de comiterea unei tâlhării. …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro