Tineri depistați imediat după pătrunderea, fără drept, într-un autoturism parcat

furt-hot-masinaPolițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri depistați imediat după pătrunderea, fără drept, într-un autoturism parcat, în scopul sustragerii de bunuri.

La data de 26 septembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus reținerea a doi tineri, de 15, respectiv 26 de ani, din Cluj-Napoca.

Aceștia au fost depistați, de către polițiști, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 23:45, când, prin efracție, au pătruns într-un autoturism parcat pe strada București, din Cluj-Napoca.

În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, a fost găsit un aparat GPS, precum și un încărcător de telefon, bunuri care nu ar fi fost sustrase din autoturismul în cauză, însă în privința cărora există suspiciunea că ar proveni din activități ilicite.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articole similare

  • 68
    Poliţiştii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore patru bărbați bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe. Aceștia au fost depistați în flagrant delict, imediat după sustragerea de bunuri dintr-un imobil din Cluj-Napoca. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii clujeni au reușit depistarea în flagrant delict a unor bărbați…
    Tags: de, în, au, furt, hoti, prinsi, retinuti, din

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri depistați imediat după pătrunderea, fără drept, într-un autoturism parcat, în scopul sustragerii de bunuri. La data de 26 septembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus reținerea a doi tineri, de 15, respectiv 26 de ani, din Cluj-Napoca. Aceștia au …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro