Trei bărbaţi depistați în flagrant în timp ce furau motorină din rezervorul unui autocamion

furt carburantPoliţiştii clujeni au depistat în flagrant delict trei bărbaţi care sustrăgeau motorină dintr-un autocamion parcat. 270 de litri de motorină au fost ridicaţi şi indisponibilizaţi de către poliţişti.

 La data de 28 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Feleacu au depistat trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau motorină.

Astfel, în jurul orei 14:00, poliţiştii au identificat trei bărbaţi în vârstă de 42, 41, 75 de ani, din judeţele Bihor şi Cluj, în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui autocamion – proprietate a unei societăţi comerciale, parcat pe raza comunei Feleacu.

Poliţiştii au ridicat şi indisponibilizat 270 de litri de motorină, în valoare de circa 1.260 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 65
    Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Bunurile sustrase au fost recuperate. În urma probatoriului administrat de către poliţişti, a rezultat faptul că în luna decembrie 2015, doi bărbați, de 29 şi 19 ani, din judeţele Cluj şi…
    Tags: de, în, din, şi, furt, bărbaţi, politia, prinsi, hoti

Poliţiştii clujeni au depistat în flagrant delict trei bărbaţi care sustrăgeau motorină dintr-un autocamion parcat. 270 de litri de motorină au fost ridicaţi şi indisponibilizaţi de către poliţişti.  La data de 28 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Feleacu au depistat trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau motorină. Astfel, în jurul orei 14:00, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro