Trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, depistați la scurt timp după comiterea unor furturi din autovehicule

furt-hot-masinaLa data de 24 octombrie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au depistat trei persoane, la scurt timp de la comiterea unor furturi din autovehicule.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din Cluj-Napoca, au fost depistați de către polițiști pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiu.

Asupra acestora au fost găsiți circa 200 de lei și un telefon mobil, bunuri pe care le-ar fi sustras din două autovehicule parcate pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea exactă  a participației celor trei la comiterea faptelor, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articole similare

La data de 24 octombrie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au depistat trei persoane, la scurt timp de la comiterea unor furturi din autovehicule. Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din Cluj-Napoca, au fost depistați de către polițiști pe Bulevardul 21 …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro