UPDATE: Trei persoane au decedat în urma unui grav accident rutier petrecut între localitățile Copăceni și Tureni

accident02
UPDATE:

La data de 3 iunie, în jurul orei 13:10, pe raza comunei Tureni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a trei persoane.

 Conform primelor cercetări, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe direcția Cluj-Napoca – Turda, pe raza comunei Tureni, în afara localității, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum,  a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto, precum şi a unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Copăceni, pasager în autoturism.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la aproximativ 15.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

 ——————-

Trei persoane au decedat în urma unui grav accident de circulație petrecut cu puțin timp în urmă pe DN1E60, între localitățile Copaceni și Tureni.
Vineri, 3.06.2016, în jurul orei 13:10, pe DN1E60, între localitățile Copăceni și Tureni, s-a produs o coliziune între două autovehicule, în urma căreia trei persoane au decedat.
Conform primelor cercetări, ar fi vorba despre o pătrundere pe contrasens.
Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cu exactitate mecanismul producerii coliziunii. 
Vom reveni cu amănunte.

Articole similare

UPDATE: La data de 3 iunie, în jurul orei 13:10, pe raza comunei Tureni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a trei persoane.  Conform primelor cercetări, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe direcția Cluj-Napoca – Turda, pe raza comunei Tureni, în …

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro