Trei tineri bănuiți de comiterea unui furt din auto, au fost identificați și reținuti de polițiștii clujeni

furt-hot-masinaPolițiștii clujeni au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unui furt din auto. Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma unor acțiuni ale polițiștilor pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni, urmărite în temeiul legii, ori care se sustrag urmăririi penale, au fost identificați, în zona străzilor Cantonului și Platanului, din Cluj-Napoca, trei tineri bănuiți de comiterea unui furt din auto.

Din cercetări rezultă că, la data de 18 decembrie 2015, cei trei, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras dintr-un autovehicul, parcat în Piața Cipariu, o geantă cu acte, bani și bijuterii, faptă prin care ar fi cauzat un prejudiciu de circa 30.000 de lei.

În urma depistării, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi dintre aceștia.

La data de 12 ianuarie, cei doi au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unității de parchet competente.

Articole similare

Polițiștii clujeni au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unui furt din auto. Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. În urma unor acțiuni ale polițiștilor pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni, urmărite în temeiul legii, ori care se sustrag urmăririi penale, au fost identificați, în zona străzilor Cantonului și …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.