Urmărit național, depistat de polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca

penitenciarul gherlaSâmbătă, 16 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Biroul de Siguranţă Publică şi Protecţie Călători –  au depistat un bărbat urmărit național.

Bărbatul de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost depistat de către polițiști pe trenul de călători care circulă pe relația Cluj-Napoca –  Galați.

Pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Năsăud. Acesta are de executat 1 an și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Articole similare

  • 80
    Polițiștii au depistat un bărbat – urmărit național pentru executarea unei pedepse privative de libertate. La data de 7 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat pe strada Salcâmului un bărbat dat în urmărire națională. Pe numele acestuia era emis un mandat de executare…
    Tags: de, depistat, gherla, penitenciarul, national, urmarit

Sâmbătă, 16 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Biroul de Siguranţă Publică şi Protecţie Călători –  au depistat un bărbat urmărit național. Bărbatul de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost depistat de către polițiști pe trenul de călători care circulă pe relația Cluj-Napoca –  Galați. Pe numele bărbatului era …

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro