Urmărit național, depistat și reținut de polițiști

penitenciarul gherlaPoliţiştii au identificat un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru comiterea unei infracţiuni rutiere.

La data de 11 ianuarie, în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida – Postul de Poliţie Feleacu – au depistat un bărbat urmărit naţional.

Bărbatul de 30 de ani, din Feleacu, are de executat o pedeapsă de 1 an de închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Acesta a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Articole similare

  • 71
    Polițiștii au depistat un bărbat – urmărit național pentru executarea unei pedepse privative de libertate. La data de 7 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat pe strada Salcâmului un bărbat dat în urmărire națională. Pe numele acestuia era emis un mandat de executare…
    Tags: de, gherla, penitenciarul, national, urmarit

Poliţiştii au identificat un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru comiterea unei infracţiuni rutiere. La data de 11 ianuarie, în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida – Postul de Poliţie Feleacu – au depistat un bărbat urmărit naţional. Bărbatul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.