Urmărit național pentru înșelăciune, depistat în Florești

Catuse-04În urma investigațiilor efectuate, polițiștii clujeni au depistat un bărbat urmărit național pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

La data de 1 iunie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au depistat, pe strada Porii, un bărbat urmărit național.

Cel în cauză, un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca, are de executat 1 an și 4 luni de închisoare, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei, de către Judecătoria Cluj-Napoca, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Articole similare

  • 83
    Polițiștii au depistat un bărbat – urmărit național pentru executarea unei pedepse privative de libertate. La data de 7 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat pe strada Salcâmului un bărbat dat în urmărire națională. Pe numele acestuia era emis un mandat de executare…
    Tags: de, depistat, la, pe, din, cluj-napoca, urmărit, gherla, penitenciarul, național

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii clujeni au depistat un bărbat urmărit național pentru executarea unei pedepse privative de libertate. La data de 1 iunie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au depistat, pe strada Porii, un bărbat urmărit național. Cel în cauză, un bărbat de 34 de ani, din …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro