Vezi care este situaţia de joi, 7 ianuarie, a drumurilor judeţene

dezapezire clujÎn cursul dimineţii zilei de 7 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

Azi-noapte, în zonele joase de deal şi câmpie, temperaturile au fost în jurul valorii de -1 grad Celsius, astfel încât ploaia căzută s-a transformat treptat în lapoviţă şi apoi ninsoare. De asemenea, în cursul nopţii, în zona de munte a nins, grosimea stratului de zăpadă depus pe carosabil fiind de câţiva centimetri.

Astfel, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 74 de drumuri judeţene, dintre care pe 24 de drumuri judeţene a intervenit SC Napoca Construcţii SA cu 11 utilaje, iar pe 50 de drumuri judeţene SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, cu un total de 38 de utilaje. În total, a fost folosită o cantitate de 806 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În acest moment se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii îmbibate cu apă şi lărgirea carosabilului, respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Menţionăm totodată faptul că, începând cu ora 9.00, drumul judeţean 107P, aflat pe raza comunei Mărişel, între km 27 şi 32, este închis pentru desfăşurarea unei competiţii sportive-raliu.

Articole similare

  • 61
    În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal, în condiţii de iarnă. În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 24 ore s-a acţionat pe un număr de 79 de sectoare de drumuri…
    Tags: de, în, situatia, drumurilor, deszapezite, drumuri

În cursul dimineţii zilei de 7 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere. Azi-noapte, în zonele joase de deal şi câmpie, temperaturile au fost în jurul valorii de -1 grad Celsius, astfel …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.