Wizz Air a început de ieri operarea zborurilor spre Malaga-Spania de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Avion-Wizz-03Compania aeriană Wizz Air a început de ieri, 2 august, operarea zborurilor spre Malaga-Spania de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Primul zbor WIZZ din Cluj-Napoca a decolat în noiembrie 2007, iar de atunci Wizz Air și-a dezvoltat constant rețeaua de rute pe Aeroportul Internațional Cluj. Până în prezent, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, Wizz Air operează cu 5 aeronave și oferă zboruri pe 28 destinații spre 13 țări.

Malaga reprezintă cea de-a 7-a destinație spre Spania disponibilă pasagerilor prin intermediul zborurilor directe cu plecare de pe Aeroportul Internațional Cluj. Noua destinație, Cluj-Napoca – Malaga, se va opera, pe tot parcursul anului, cu o aeronavă de tip Airbus A320 de 180 de locuri, în zilele de marți și sâmbătă după următorul program:

 

Segment sezon vară 2016 Zile de operare Oră plecare Oră sosire
Cluj-Napoca – Malaga -2—6- 18:05 21:05
Malaga – Cluj-Napoca -2—6- 21:40 02:30
Segment sezon iarnă 2016 Zile de operare Oră plecare Oră sosire
Cluj-Napoca – Malaga -2—6- 17:50 20:30
Malaga – Cluj-Napoca -2—6- 21:05 01:40

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi: https://wizzair.com/en-GB/FlightSearch

Articole similare

  • 80
    Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 2 august 2016, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est va lansa o nouă rută regulată, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, Cluj-Napoca-Malaga-Cluj-Napoca. Pe baza sa operațională din Cluj-Napoca, compania aeriană…
    Tags: de, cluj-napoca, malaga, pe, cu, oră, wizz, air, spania, international

Compania aeriană Wizz Air a început de ieri, 2 august, operarea zborurilor spre Malaga-Spania de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână. Primul zbor WIZZ din Cluj-Napoca a decolat în noiembrie 2007, iar de atunci Wizz Air și-a dezvoltat constant rețeaua de rute pe Aeroportul Internațional Cluj. Până în prezent, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro