Ziua de 24 Ianuarie, Unirea Principatelor Române, va fi sărbătorită la Cluj-Napoca

AFIS 2(1)Primaria Cluj-Napoca organizeaza un program special pentru clujeni, cu ocazia aniversarii a 157 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane.

Evenimentele vor incepe duminica, 24 ianuarie 2016, de la ora 16.00, in Piata Unirii, cu un spectacol folcloric, sustinut de urmatorii interpreti: Ioana stetco, Ionut Koblicska, Vladuta Lupau, Silviu Adrian Popa, Lucia Potra, Ansamblul folcloric „Dor Transilvan”, Amalia Chiper, Felix Galan, Ioan Dordoi, Adriana Anghel, Tudor Furdui Iancu, Ovidiu Purdea Somes. Spectacolul va fi acompaniat de Orchestra „Regal Transilvan”.

Programul dedicat Zilei de 24 Ianuarie se va incheia cu un spectacol de artificii. Acesta este programat de la ora 20.00, in Piata Unirii.

De asemenea, pe tot parcursul acestei zile, intrarea pe patinoarul amenajat in Piata Unirii, va fi libera.

Articole similare

  • 45
    Latura vestica, pietonalizata in lungime de 196 m, va fi dedicata ofertelor comerciale si gastronomiei fiind conceputa in terase deoarece exista o diferenta de inaltime intre carosabil si trotuar de aproximativ 1,00 m. Accesul va fi limitat cu stalpisori retractabili. Latura nordica in lungime de 183 ml este rezervata traficului…
    Tags: de, napoca, cluj, primaria, piata, unirii

Primaria Cluj-Napoca organizeaza un program special pentru clujeni, cu ocazia aniversarii a 157 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane. Evenimentele vor incepe duminica, 24 ianuarie 2016, de la ora 16.00, in Piata Unirii, cu un spectacol folcloric, sustinut de urmatorii interpreti: Ioana stetco, Ionut Koblicska, Vladuta Lupau, Silviu Adrian Popa, Lucia Potra, Ansamblul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.